Moderna tavlor

Att inreda med konst i olika format är något som är tidlöst. Moderna tavlor med motiv som kvinnor och djur gör att du får ett levande, färgrikt och personligt hem. Låt en stor tavla bli blickfånget och det givna samtalsämnet under middagen. När jag skapar mina tavlor låter jag mina känslor styra och i skapandet vill jag  förmedla en skön känsla med energier, passion och glädje. Att det ska vara enkelt för alla att köpa min konst är självklart, i min webbshop kan du enkelt se vilka tavlor och skulpturer som finns nu att köpa, men även några av dom tidigare sålda. Hittar du inte det du söker? Har du önskemål om motiv eller önskar en viss storlek så gör jag även specialbeställningar efter önskemål.

“Let your good vibes flow”

Följ mig på Instagram | @marinablomdahl

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

© Alla motiv av målningar, skulpturer och produkter som visas på sidan och shoppen, inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.