Vill du ha något helt unikt?

Drömmer du om att ha ett av mina verk i ditt hem men inte hittar något ledigt i det format som du önskar, då kanske det skulle passa dig att specialbeställa en målning till ditt hem. Om du vill ha en helt egen tavla, bara av dig till mig så pratar vi igenom dina önskemål när det gäller format och färger. Kanske har jag en målning i ateljén som stämmer in på vad ni tänker er, om inte så kan jag skapa något nytt

Vill du vara med i processen och känna dig delaktig i mitt skapande så kan du det genom att göra en specialbeställning av tavla. Det finns inget köpkrav på målningen förrän den är klar, men betalning 20% vid uppstart, som sedan dras av vid slutbetalning om det blir leverans. 

Hur går det till att beställa egen tavla 

För att beställa en egen tavla börjar vi med att titta på konst som jag redan skapat, jag får en känsla för vad du tycker om i mitt skapande. Jag känner in din/er energi och börjar få tankar och idéer. Vi kan diskutera storlek på verket och enas om det, och om det är speciella färger ni föredrar på er tavla. Jag kan även göra ett hembesök för att se var och i vilket rum du tänkt att den ska hänga. Jag känner då av atmosfär och energier

I skapandeprocessen är jag helt fri och skapar utifrån den energi och känsla jag har, fira flöden direkt från intuition och hjärta. Här har jag undermedvetet med mig tankar och energier jag fångat upp i våra samtal och möten. I den här processen kan du få följa med genom bilder och digitala möten om du önskar för att se hur målningen växer fram.

Mina verk bestämmer själva när de är klara, och om du då också känner dig nöjd med resultatet blir det signering och vi kommer överens om/hur den ska ramas eller spännas upp.

Klart för avhämtning eller leverans

Kontakta mig om ni önskar specialbeställa en målning.

Kika gärna runt i galleriet bland tidigare sålda originalmålningar

 

Vi är så nöjda med vår tavla ”Harmony” som Marina specialgjorde till oss!

Hon läste av oss och vårt hem på ett klockrent sätt. Idéerna och känslan i form och färg tillsammans med våra önskemål skapade en fantastisk harmoni i rummet, därav namnet Harmony.

Hon engagerade oss under hela målningsprocessen. Marina är en fantastiskt härlig person och det har varit så kul att lära känna henne.

Jaana & Claes

”Harmony”