“It`s all about Love”

Jag skapar skulpturerna i lera, och bränner dem sedan med den 500 år gamla Japanska tekniken RAKU – en helt MAGISK process! Ingen är den andra lik. Storlek, form, färgnyanser och krackeleringar. Alla är ett magiskt och unikt original, precis som Du & Jag ❤️

Kronorna handlar för mig om att stå i sin egen sanning, om kärlek och att vara den man är. Den handlar om att måla sina ärr med guld, och att stråla inifrån och ut. Att helt enkelt vara Drottning/Kung i sitt eget rike”

En skulptur är något vacker som behöver sin plats. Ofta ser vi skulpturer i offentliga miljöer och sammanhang, men en skulptur passar lika bra i hemmet som på ett kontor. Med en vacker skulptur av lera formad som en krona får du en detalj i rummet som drar blicken till sig och skapar samtal.

Att hylla någon som fyller jämnt, tagit examen eller som avtackning är fantastiskt och då är en skulptur något som passar perfekt. Att få en skulptur gör att man har med sig den dagen och tillfället som ett vackert minne för resten av livet.

Jag har endast ett fåtal kronor kvar. Kontakta mig vid intresse så fotar jag och skickar bilder

Prisbilden är 1500-4900kr

 

© Alla motiv av skulpturer och produkter som visas på sidan, inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

“Att vara Drottning/Kung i sitt eget rike”

Krona av Marina Blomdahl

Min krona som jag såg första gången hos Marina på ett målarevent fick följa med mig hem och till skogen. Till naturen där jag ofta hämtar energi och inspiration, där jag blir drottning i mitt eget rike. Där jag vågar lita på min intuition som ger kraft och mod att följa mitt hjärta! Kronan får också vara min styrka i mina företag, där jag arbetar med att inspirera motionärer och idrottare till en helhetssyn på kropp, rörelse och hälsa!

Katja Larsson / Borås PilatesCenter/Stark i Längden

Allt började på Marinas utställning för ett tag sedan. Där stod den, kronan. När jag läste historien som omgav den började jag gråta. Då ett stort kapitel i mitt liv just avslutats värmen texten mitt hjärta. Grät gjorde jag igen när jag fick den finaste presenten av mina vänner, kronan! Varje dag när jag vaknar står den där och påminner mig om att det här är min resa, ett nytt kapitel och nya utmaningar i livet. Queen, Queen of fucking everything😉

Jennie Bloom

Den magiska processen RAKU