“It`s all about Love”

Jag skapar skulpturerna i lera, och bränner dem sedan med den 500 år gamla Japanska tekniken RAKU – en helt MAGISK process! Ingen är den andra lik. Storlek, form, färgnyanser och krackeleringar. Alla är ett magiskt och unikt original, precis som Du & Jag ❤️

Kronorna handlar för mig om att stå i sin egen sanning, om kärlek och att vara den man är. Den handlar om att måla sina ärr med guld, och att stråla inifrån och ut. Att helt enkelt vara ”REGENT i sitt eget rike”

En skulptur är något vacker som behöver sin plats. Ofta ser vi skulpturer i offentliga miljöer och sammanhang, men en skulptur passar lika bra i hemmet som på ett kontor. Med en vacker skulptur av lera formad som en krona får du en detalj i rummet som drar blicken till sig och skapar samtal.

Att hylla någon som fyller jämnt, tagit examen eller som avtackning är fantastiskt och då är en skulptur något som passar perfekt. Att få en skulptur gör att man har med sig den dagen och tillfället som ett vackert minne för resten av livet.

Jag har endast ett fåtal kronor kvar. Kontakta mig vid intresse så fotar jag och skickar bilder

Prisbilden är 1500-4900kr

 

© Alla motiv av skulpturer och produkter som visas på sidan, inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

“Att vara regent i sitt eget rike”

Den magiska processen RAKU