Fine Art Print

Mina Fine Art Prints är tryckta på syrafritt papper i bästa kvalitet. Alla prints är noga kontrollerade, numrerade och signerade av mig. För mig är det viktigt att du ska känna att du köper kvalitet och att det inte ska finnas stora upplagor av min konst. Därför är mina Fine Art Prints tryckta i begränsade upplagor om 50st. En ram påverkar bilden och uttrycket mycket. Minimalistisk, en maffigare ram som tar ”plats” eller vad man nu väljer är mycket efter tycke och smak, därför säljs mina Fina Art Prints utan ram, så du kan välja just den ram du önskar. Mina Fine Art Print köper du enkelt online i min shop.

Vad är Fine Art Print? 

Fine Art Print är tryckt konst på speciellt kvalitetspapper som är syrafritt och åldersbeständigt. Trycksättet med Fine Art Print har en betydligt högre kvalitet och längre hållbarhet än ex en poster. Detta gör att du får en högre kvalitet när du väljer att köpa Fine Art Print. Även färgerna från originalmålningen återges på ett bättre sätt än tex en poster eller affisch. Ytterligare en sak som skiljer är att Fine Art Print trycks i begränsade upplagor.

Tavlor till hem & kontor

Att skapa ett personligt hem eller ett välkomnande kontor är viktigare än någonsin. Att uttrycka sin stil och få ett hem som man önskar är viktigt. Genom att känna sig bekväm, få harmoni och ett lugn som gör att man kan slappna av när man kommer hem efter en dag på jobbet. Eller om man jobbar hemifrån, än viktigare med vilken energi man vistas i. Med min originalkonst och FineArt Print kan du få det uttryck, stil och känsla du vill.

En tavla på väggen gör enormt mycket för ett rums karaktär, den kan smälta in i resten av inredningen eller ta alll uppmärksamhet. Valet är ditt hur du önskar ha det runtomkring dig. Allt sitter i betraktarens ögon, och det är just det som är så härligt. Med ett Fine Art Print får du en tavla på väggen med en fantastisk återgivning av originalmålningen men till ett lägre pris. Önskar du originalkonst så hittar du dom tavlorna här, och även konstkort och konstbrickor finns att köpa av mina originalmålningar. 

Kontoren blir mer och mer lika ett hem, med mycket färg och inredningsdetaljer som möbler, mattor mm som präglar företagets anda. I detta uttryck spelar konst och tavlor på kontoret en viktig roll. Att välja en tavla med Fine Art Prints till kontoret är ett bra och prisvärt alternativ när man önskar få snygga tavlor till sitt företag. Med min konst vill jag ge ett varmt, härligt, energigivande och inspirerande uttryck som är välkomnande, vilket passar lika bra vi entrén, i konferensrummet som i lunchrummet. Finns det önskemål om speciella tavlor till ert kontor så målar tar jag även specialbeställningar.  Tveka inte att kontakta mig för att hitta en lösning för just Ert konstbehov.

LIMITED EDITION. Äntligen finns nu även ett par av mina kvinnor som FineArtPrint. De är tryckta på finaste Etchin rag 250grm, museum kvalitet, syrafritt papper i 100% bomull. Signerad & numrerad upplaga endast 50st. Format 50x70cm. Pris 2200kr (Exkl ram)

Finns att köpa i  shoppen ???? 

Till Shop