“Energi- Glädje & Goda Vibbar”

Om mig och mitt Skapande

Jag bor med min familj lite utan för Borås där jag också har ateljè, verkstad och kontor. Efter en längre resa för några år sedan började jag måla och blev helt uppfylld av energin och kraften det gav mig.

En “lucka” hade öppnats inom mig som gav mig full tillgång till min egen skaparkraft. Kreativitet något vi alla har inom oss, som ett kraftfält av energi. Det handlar för mig om att våga släppa taget. Vara i glädjen, känslorna, utan prestation, våga vända, vrida, göra om och vänta in att det faller på plats. Våga överraska och bli överraskad, att reflektera.

När tid och rum försvinner. Det är då det händer – ett skönt flow infinner sig och den renaste form av kreativitet uppstår och alla bitar faller på plats.

Jag älskar att skapandet i alla former, är självlärd och låter känslan styra i fritt flöde på mitt helt eget sätt, med akryl, spray, oljepastell, lera eller det material som känns rätt i stunden. Att skapa har kommit att bli en stor och viktig del i mitt liv, som jag älskar att utvecklas tillsammans med.

Är du nyfiken på att se mer av min konst så kika in här i shopen, där du kan köpa mina originalmålningar, fine art prints, skulpturer, och även konstbrickor konstkort och kuddar. Jag tar även emot specialbeställningar så det finns även möjlighet att beställa din egen personliga tavla i det format du önskar. Jag ställer ut min konst på gallerier och konstutställningar runt om i landet. Här kan se vad som pågår, kommande och tidigare utställningar

Livet är en spännande resa!