konst till företag

Vill ni skapa en skön känsla i konferensrummet, lite extra inspiration och glädje i lunchrummet, eller få mer energi och goda vibbar i entrén?

Många tänker kanske att konst är något för privatpersoner och vissa offentliga miljöer, men konsten har börjat bli mer vanlig på kontor. Allt från originalkonst till andra alternativ av tavlor. Hos mig hittar ni min originalkonst, men även Fine Art Prints som är ett bra komplement till originalmålningar. Jag levererar min konst i olika format och prisklasser. Vill ni ha något helt unikt och skapat just för ert företag, kanske som stämmer in på era färger och i ett format som passar på en speciell plats,  så kanske en specialbeställning skulle kunna vara något. Kontakta mig så berätta jag mer.

Vill du ha hjälp med en gåva till personal och kunder, eller en jubileumsgåva. Kika vidare under fliken Företagsgåvor, eller Kontakta mig så berättar mer

 

 

Varmt välkommen att kontakta mig

Målningen ”Modig” är ren inspiration och glädje. För mig har den givit uttryck i hur jag har byggt mina företag, just genom att vara modig och Marinas sätt att skapa, både med färger och motiv ger vardagen guldkant.
Att sätta nyckeln i låset till kontoret och veta att ”hon” hänger på väggen är ren och skär lycka. Tack Marina för att du sammanförde oss!

Anna Norman / Ägare Ertan AB & Bolagskraft AB

”Modig”