söker du en företagsgåva eller jubileumsgåva

erbjudande Julgåva

Vill ni hitta en företagsgåva att ge till personal och kunder, hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig med förslag och idéer. Jag har bla levererat konstbrickor till företag som gett bort dem som uppskattad företagsgåva, dels som de är inslagna snyggt i silkespapper färdiga att delas ut, eller om du vill kombinera brickan med något, kanske en profilprodukt, så ordnar jag det. Eller om det är en jubileumsgåva du söker till någon speciell person så hjälper jag dig gärna med förslag och idéer.

Det finns även möjlighet att göra en konstbricka i egen design som jag skapar helt unikt för ditt företag. Den perfekta företagsgåvan. En liten serie som vi tillverkar här i Sverige, eller i större upplaga med produktion i Fjärran. Allt är möjligt!

Söker ni en företagsgåva, jubileumsgåva, födelsepresent, eller något unikt för att hedra en speciell person, kika gärna i shopen där du hittar originalmålningar, fine art prints, konstbrickor, konstkort och skulpturer, eller hör av dig till mig, så hjälper jag dig med förslag och ideer på företagsgåvor. Jag ÄLSKAR att tillföra energi, glädje och kreativitet till människor, hem och miljöer genom mitt skapande

När det gäller företagsgåvor i alla varianter varmt välkommen att kontakta mig

 

© Alla motiv av målningar och produkter som visas på sidan och i shoppen inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

övriga profilprodukter