konstbrickor

En bricka är ett måste i varje hem och kontor och kan användas till väldigt mycket. Brickorna du hittar i min shop är med motiv från mina målningar som är laddade med massor av energi och glädje. För att de ska vara hög kvalitet och kunna användas länge är de svensktillverkade av FSC certifierat trä och tål att köras i diskmaskinen. Detta betyder att mina brickor ska användas och inte bara vara en snygg detalj i köket. De är gjorda för att verken användas. Till frukosten, till kvällsmålet i soffan, eller med muggar och glas på kontorets konferensbord. Dom runda brickorna är praktiska men kan även användas som en snygg inredningsdetalj. Ett tips är att ställa några ljus och andra snygga detaljer på brickan på soffbordet för lite extra mysfaktor. Hos mig hittar du personliga och snygga brickor av konstverk som den enkelt köper online.

Ge bort en konstbricka

En konstbricka är en uppskattad och perfekt present att ge bort. Varför inte passa på när du ger bort en bricka med konst på att skriva några rader på ett fint kort? I shoppen finns även konstkort som du kan använda som just kort när du er bort en present

Jag ÄLSKAR att tillföra energi, glädje och kreativitet till människor, hem och miljöer genom mitt skapande

© Alla motiv av målningar och produkter som visas på sidan och i shoppen inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

Till shoppen erbjudande till företag