presenter

Att hitta en personlig och perfekt present kan vara svårt med fantastiskt roligt. Att sedan få ge bort den där perfekta presenten och se mottagarens uttryck är härligt och värt all tanke och tid.

Min konst är populär att ge bort som presenter vid speciella tillfällen. Med motiven, budskapen, energin och färgerna tilltalar det många och blir en unik gåva som blir ett fint minne från den speciella dagen och lever kvar som minne för resten av livet.

Hos mig finns olika presenter i många olika prisklasser att välja mellan. En originalmålning eller skulptur om man vill ge bort något extra fint, men även Fine Art Print. Med Fine Art Print ger du bort en tavla som är numrerad och signerad av mig. Ge den till en kär vän på hens födelsedag eller speciella dag. Eller varför inte ge bort en konstbricka i present tillsammans med några godsaker som ni kan avnjuta tillsammans. Perfekt som present på mors/fars dag, examen, födelsedag eller som överraskning vilken dag som helst i veckan. 

Vykort och födelsedagskort

Vill du skriva en vacker hälsning på ett kort med något av mina målningar på, då finns olika motiv att välja på bland mina konstkort. Varför inte skicka en hälsningen med posten till en kär vän som bor en bit bort med något av mina konstkort. 

Jag ÄLSKAR att tillföra energi, glädje och kreativitet till människor, hem och miljöer genom mitt skapande. Med min konst vill jag förgylla vardagen och andra härliga tillfällen.© Alla motiv av målningar och produkter som visas på sidan och i shoppen inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

skulpturer konstbrickor konstkort shop