konstkort

Att ha mina motiv på väggen hemma eller på kontoret gör att du får en skön känsla i rummet. Massor med glädje och energi. Något att titta till på snabbt eller stanna upp vid och begrunda länge och känna in vad den säger dig. Allt sitter i betraktarens ögon

Konstkort är konst i litet format som du kan använda till olika saker. Att sätta dessa i ramar och placera flera tillsammans på en vägg kan bli som en tavla. Dessa fungera även lika bra att ge bort som födelsedagskort eller att skicka en varm hälsning till någon som du tycker om som ett vykort. Mina konstkort beställer du enkelt online i min shop, och de säljs i set om fyra med olika motiv. I de olika seten har jag valt ut härliga motiv av mina kvinnor och djur. Önskar du blanda motiven på annat sätt kontakta mig så löser vi det. Vissa av motiven finns även att köpa som FineArtPrint i shopen. Är du intresserad av motivet som original, kontakta mig så ser vi om det finns tillgängligt.

Jag ÄLSKAR att tillföra energi, glädje och kreativitet till människor, hem och miljöer genom mitt skapande

© Alla motiv av målningar och produkter som visas på sidan och i shoppen inklusive rättigheter för vidare kopiering i någon form, tillhör Marina Blomdahl.

Motiv: Hummingbird, Sparkling, Firefly & Trettiofyra

Motiv: Hjärtrud, Mother, Sötnos2.0 &Both Direction

Motiv: Salma, Businesswoman, I do it my way & Hon har blommor i sitt hår